2 Replies Latest reply: Aug 9, 2010 7:44 AM by docb RSS

    Component Cables

    docb

      I get a good signal using composite cables but no picture when using composite cables. Any ideas?

        • Re: Component Cables
          eferz Expert

          docb wrote:

           

          I get a good signal using composite cables but no picture when using composite cables. Any ideas?

          Wait, what?  Is this a starburst commerical, or did you just contradict yourself?


          If your the Slingbox isn't displaying a picture, it is possible the set-top isn't providing a signal.  I would recommend testing the connectors from the cable box to see whether or not they're working.  It is possible that the set-top box has Selectable Output Control (SoC) enabled, which is a part of High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP).  If your set-top box is also connected so another device using HDMI then its probable that it has disabled its own analog outputs.

           

          There's more information and a possible workaround in the articles below.

           

              * http://support.slingbox.com/get/KB-5000188.html
              * http://support.slingbox.com/get/KB-5000221.html

            • Re: Component Cables
              docb

              Sorry about the typo. What I meant was: I get a good signal using composite cables but no picture when using component cables. Anyway your answer was helpful. Thanks.

               

              HB

               

              I get a good signal using composite cables but no picture when

              using composite cables