1 Reply Latest reply: May 19, 2012 11:51 PM by mfarkas RSS

    Slingbox Pro-HD no audio sound from basic analog coax source

    mfarkas

      Hi!

       

      I have a Slingbox Pro-HD (Firmware Version 2.1.350,Hardware Version 2.53.0). The box is located in Hungary.
      There is a standard, basic, analog cable connected to the Ant In and there is a TV connected to the Ant out. There is also a DVD player connected to the composit connectors. I have good video and audio on the TV and also from the DVD player (using the slingPlayers).
      My problem is that I have only video from the cable source, no audio at all. I tried 3 players with the same result (desktop v2.0.191, browser , iPhone).
      I have resetted the box several times. I tried tho change tha audio settings (mono, left, right , stereo) same result.

       

      There is one more glitch that might be related; the scanning for the channels from the desktop software results the following error message:
      Sorry. We ran into an error while scanning for channels. Please try again.

      (The scan takes about an hour, so it may be a timout error).

       

      What should I do? Should I try an earlier firmware? If yes which one? Or is my box faulty?

       

      Kind regards,
      Miklos

      Detect language » Hungarian
        • Re: Slingbox Pro-HD no audio sound from basic analog coax source
          mfarkas

          The solution was: change the country to Austia (same A/V standards).

          Detect language » Hungarian