5 Replies Latest reply: Jan 11, 2012 7:59 AM by Fofo RSS

    reset button does nothing

    johndepp

      Help please

        • Re: reset button does nothing
          Apprentice

          Hi johndepp,

           

          If the Slingbox is not responding properly when you perform the Reset to Factory settings, I recommend trying a new power supply to confirm if that is the cause of this issue or if the Slingbox is not working properly and it needs to be replaced.

           

          Regards and hope this helps.

            • Re: reset button does nothing
              EdwinZelf

              Hi Fofo,

               

              I have the same problem. Slingbox SOLO always worked great. No I can't connect to it. Onlu the power light was on continus. Reset is not wordking (no lights start blinking)

               

              I would try another power adapter if I had one.

               

              Do you have any other suggestions?

               

              Gr,

              Edwin

                • Re: reset button does nothing
                  Apprentice

                  Hi EdwinZelf,

                   

                  If the Slingbox is resetting properly, but you are not getting a solid network light, I recommend trying a different Ethernet cable, maybe a different network too and confirm that you have the Slingbox hardwired to it using a regular cable, no longer than 7ft long. You also can try to perform this steps:

                   

                  The Network light on your Slingbox is off

                   

                  If you don't see flashing lights during the reset of the Slingbox, probably, a replacement of the power adapter will be the only solution. In this case, I recommend Contacting Technical Support.

                   

                  Regards

                    • Re: reset button does nothing
                      EdwinZelf

                      Hi Fofo,

                      The network light is not coming on at all. I already tried different network cables and switch ports.

                      Only thing I see, is a solid power led. When hitting the reset button, the powerled stays solid and won't start blinking.

                       

                      If the power led is on, can the problem still lie with the power adapter?

                       

                      Grtz,

                      Edwin